Czcionka
Treść

WSPARCIE

Wszyscy mamy marzenia.
Jak na przykład Pani Krysia, seniorka, której marzeniem są zajęcia, podobne do tych, jakie mają jej rówieśnicy z miast. Czuje się samotna i niepotrzebna, jednak w jej wsi nikt nie zauważa seniorów. Swoje marzenia ma też grupa rodziców z małej miejscowości, która chce zapewnić zajęcia rozwojowe dla dzieci. Pan Jan od lat zabiega o izbę regionalną, dzięki której będzie można zachować lokalne dziedzictwo oraz ulotne wspomnienia z dzieciństwa. Wszystkie te osoby mają marzenia i chęci do działania – brakuje im funduszy i wiedzy, jak przekuć marzenie w działanie!

triangle

Razem spełniajmy marzenia lokalnych społeczności!

Spotkanie z naszą Fundacją dla wielu osób staje się punktem zwrotnym w ich działalności społecznej. Mamy wpływ na liderów i na całe społeczności. Wspieramy merytorycznie, krok po kroku wdrażając ich autorskie pomysły. Jak również finansujemy całe przedsięwzięcia. Potrzeb jest wiele, dlatego tylko razem uda nam się je zrealizować. Dla nas, to znacznie więcej niż tylko transfer pieniężny. To spełnianie marzeń konkretnych osób i całych społeczności. Twoja pomoc to zastrzyk dla naszej Fundacji! Każde regularne wsparcie finansowe to o jedno marzenie więcej. Dołącz do nas i razem wspieraj społeczności lokalne.

Dziękujemy za Twoją Pomoc!

PARTNERZY

honestus.png